De første punkter i forbindelse med manglende forbindelse eller data der skal undersøges, fremgår i skemaet nedenfor. Hverken kunden eller bilen behøver at være fysisk til stede i forretningen for at kontrollere dette:

Er fejlen ikke fundet efter ovenstående skema er kontrolleret, kontakt da support med det I har fundet ud af.

Gennemgang af ovenstående skema er ikke lig med en udskiftning, vi kan fortsat have mulighed for at løse dette online hvilket betyder at kunde og bil ikke behøver at dukke op på værkstedet.

Når der tages kontakt til support i første omgang vil support tjekke følgende:

1. Forbindelsen til enheden (bag systemet)

2. Versionen af software og firmware - kan en eller begge opdateres? Eller er enheden i gang med en opdatering?

3. Forbindelsen til SIM-kortet - er dette i dvale? skal enheden vækkes?

Kan en af tre ovenstående punkter løses, vil support sørge for at løse fejlen online. Kunden og bilen behøver fortsat ikke at dukke op på værkstedet men vil muligvis blive bedt om at køre i et par dage efter rettelsen fra support, for efterfølgende at kontrollere om data kommer ind i kundens app.

Vender kunden tilbage efter de angivne antal dage og køreture og der fortsat ikke er forbindelse til enheden se da guiden: "Fejlsøgning på manglende forbindelse eller data - del 2"