Denne guide må ikke benyttes hvis del 1 ikke er fulgt. Du finder del 1 under guiden: "Fejlsøgning på manglende forbindelse eller data - del 1"

Vender kunden tilbage efter de angivne antal dage og køreture og der fortsat ikke er forbindelse til enheden, vil vi i de fleste tilfælde bede jer om at kalde bilen på værksted for nærmere fejlsøgning. Her er det vigtig at kunden ikke kaldes ind som ventekunde, da vi ikke på forhånd kan sige hvor lang tid denne fejlsøgning vil tage.

Når bilen er på værksted skal følgende trin gennemgås:

1. Følg fejlsøgningsskemaet

2. Hjælper fejlsøgningsskemaet ikke, skal værkstedet vende retur til Support med den “sti” der er gennemgået i fejlsøgningsskemaet. (Der fremgår et nummer ud for hvert punkt i fejlsøgningsskemaet, dette kaldes et “sti-nummer”)

3. Når Support har modtaget “stien” vil vi enten give svar på om der skal undersøges yderligere, eller om enheden kan udskiftes

Hvis enheden skal udskiftes, skal den tidligere installeret enhed sendes retur til lageret (Banemarksvej 16 i Brøndby). Det skal den fordi vi tester de enheder der kommer retur, for at finde ud af hvad der præcist er galt. Dermed for vi indblik i hvad det er I oplever og vi kan fortage korrigerende handlinger og dermed optimere produktet således sammen fejl ikke opleves igen og igen.